ЄБРР анонсував наміри долучитись фінансово до вирішення проблем Львова

12:42 27 квітня 2017 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив у четвер, що директор Європейського банку реконструкції та розвитку з Україною Аджунер Шевкі анонсував сьогодні наміри банку долучитись фінансово до вирішення проблем міста Львова з утилізації твердих побутових відходів.

Про це повідомили в четвер, 27 квітня, у Львівській міськраді. У ній також поінформували: «Сьогодні у Львові відбувається «Екологічний форум». Ключовою темою форуму є обговорення питань поводження з твердими побутовими відходами в Україні. Зокрема, під час Форуму французька компанія «Egis» презентує програму поводження з твердими побутовими відходами для Львова».

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий запевнив під час відкриття форуму, що директор Європейського банку реконструкції та розвитку з Україною Аджунер Шевкі анонсував сьогодні наміри банку долучитись фінансово до вирішення проблем міста Львова з утилізації твердих побутових відходів. Андрій Садовий також зазначив: «Це буде у продовження тої співпраці, яку ми розпочали з Європейським інвестиційним банком. Це продовження тої співпраці, яку ми свого часу розпочали з Міжнародною фінансовою корпорацією, представники якої сьогодні також є тут». 

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів