Громадам Львівщини дозволили розпочинати опалювальний сезон тоді, коли захочуть

15:22 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації сподіваються, що «кожна громада по-господарськи підходитиме до використання енергоресурсів та подбала хоча би про найпростіші енергоощадні заходи».

«У п'ятницю, 9 жовтня, у Львівській області офіційно починається опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав виконуючий обов’язки голови обласної адміністрації Ростислав Замлинський – повідомили сьогодні, 9 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі ЛОДА, де також поінформували:

«Відтак, з цього дня кожна місцева громада може приймати рішення, чи подавати тепло. Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації. Ірина Гримак пояснила: «Розуміючи температурні режими, які ми маємо сьогодні і про які нам говорить прогноз погоди на найближчі дні, ми прийняли рішення офіційно дати можливість громадам починати опалювальний сезон».

Таким чином, у кожному населеному пункті опалювальний сезон проходитиме так, як приймуть рішення на місцях: чи подаватимуть тепло усім споживачам, чи лише у заклади соціального спрямування. Ірина Гримак зазначила також: «При цьому ми сподіваємося, що кожна громада по-господарськи підходитиме до використання енергоресурсів та подбала хоча би про найпростіші енергоощадні заходи». 

Нагадаємо, що кожна сім’я має можливість оформити субсидію, лише заповнивши бланк заяви та декларацію про доходи і відправивши їх у відповідний територіальний підрозділ соціального захисту. На даний час, у Львівській області вже понад 200 тисяч сімей оформили субсидію».

Як інформував «ЩЛ», у Львові вже розпочали новий опалювальний сезон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів