Голова Львівської ОДА закликав виплатити бюджетникам зароблене достроково

15:32 16 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Олег Синютка заявив у середу: «Виплата заробітної плати достроково за другу половину грудня повинна відбутися у всій області».

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка наголосив сьогодні, 16 грудня, під час наради з керівниками райдержадміністрацій: «Працівникам бюджетних установ необхідно достроково виплатити заробітну плату за другу половину грудня 2015 року та частково компенсувати індексацію зарплати.  Виплата заробітної плати достроково за другу половину грудня повинна відбутися  у всій області. Необхідно своєчасно затвердити місцеві бюджети 2016 року».

Окрім цього, під час наради директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків поінформував про виконання місцевих бюджетів області у 2015 році, а також окреслив першочергові завдання для районів та міст Львівщини та особливості бюджету на 2016 рік: «Насамперед ми побачимо певні зміни в оподаткуванні. Зміниться також порядок фінансування професійно-технічних закладів, вищих навчальних закладів,  деяких медичних установ та процедура компенсації за пільгове перевезення пасажирів. Що важливо – планується запровадити прямі міжбюджетні відносини держбюджету із бюджетами об’єднаних територіальних громад».

Ці повідомлення передали сьогодні, 16 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів