До Львова повернулися зі сходу України 40 бійців батальйону патрульної служби міліції

19:14 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сорок бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» прибули додому на відпочинок.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в четвер, що «частина бійців батальйону «Львів» у складі сорока осіб, 26 листопада, в порядку ротації приїхали на відпочинок після виконання бойових завдань у зоні АТО». У повідомленні також конкретизують:

«Як завжди, правоохоронців зустрічали рідні та близькі, керівництво міліції Львівщини та бойові товариші. На сході України бійці батальйону «Львів» виконують завдання по охороні громадського порядку, зачистці територій звільнених від терористів, а також охороняють об’єкти життєзабезпечення населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

 «Різні бувають завдання. Несемо службу на блокпостах, у населених пунктах – всюди, де є необхідність. Кілька разів потрапляли під обстріл, але на щастя, все обійшлось. За рідними, звичайно, дуже сумували, проте якщо буде наказ – поїдемо знову на схід», – розповів боєць батальйону «Львів» Роман.

На бойовому посту правоохоронців змінили їх товариші по зброї, котрі виїхали зі Львова 19 листопада. Скільки триватиме відпочинок, поки що невідомо. Можливо місяць-півтора.

«Точніше я не можу сказати. Все залежить від того, як розвиватимуться події у зоні АТО. Якщо не буде ніяких несподіванок, можливо 45 діб, в іншому випадку – виїдуть як тільки буде наказ. Головне, що зараз всі повернулись живі та здорові», – розповів начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.  

Нагадаємо, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» був сформований з добровольців у перші дні проведення АТО на сході України. Бійці батальйону постійно несуть службу у Донецькій та Луганській областях, виконуючи завдання командування операцією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів