До академії Національної гвардії України прибули призвані на строкову військову зі Львівщини

16:52 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі НГУ, половина майбутніх строковиків має водійські права, а 90 відсотків – вищу або середньо-спеціальну освіту.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 24 квітня:

«До Національної академії Національної гвардії України прибули солдати, призвані на строкову військову службу зі Сумської та Львівської областей. Серед новобранців: електромонтери, слюсарі, авторемонтники, будівельники, столяри, водії, фельдшери. 

Половина майбутніх строковиків має водійські права, а 90 відсотків – вищу або середньо-спеціальну освіту. У багатьох з них родичі також служать батьківщині.

В Академії вони пройдуть курс молодого бійця,  який включає теоретичні та практичні заняття для формування первинних навичок необхідних для служби, надалі вони постійно вдосконалюватимуться. Чекають на солдат і практичні стрільби та водіння військової техніки.

Після отримання необхідних знань молоде поповнення буде розподілено по відповідним посадам у батальйоні забезпечення навчального процесу. Кожен буде призначений на відповідну посаду, при цьому будуть ураховані раніше здобуті фахи та спеціальності.

На сьогодні хлопці вже пройшли медичний огляд та обов’язкове психологічне тестування. Після закінчення курсу молодого бійця вони складуть військову присягу на вірність українському народові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів