Для прибирання Львова від снігу придбано сім нових одиниць спецтехніки

10:12 25 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Чотири піскорозкидувачі й три трактори обійшлися в шість мільйонів гривень.

«Як поінформували в відділі благоустрою управління інженерного господарства ЛМР, Львів купив сім одиниць спецтехніки для механізованого прибирання міста, серед яких чотири  піскорозкидувачі та три трактори», – повідомили сьогодні, 25 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради., де також розповіли подробиці:

«Загальна вартість придбаної техніки склала шість мільйонів гривень Придбану техніку розділили між шляхово-ремонтними підприємствами районів. Так, усі шляхово-ремонтні підприємства отримали по одному піскорозкидувачу, а трактори отримали комунальні підприємства Личаківського, Галицького та Залізничного районів Львова. 

Нагадаємо, оновлювати снігоприбиральну техніку у Львові розпочали у 2008 році. Тоді закупили дев’ять одиниць нової техніки. Далі в 2011 році та впродовж 2013-1014 років було придбано  ще 33 одиниці спецтехніки. Загальна вартість 42 нових спецмашин склала 16 мільйонів 861 тисяч гривень. 

На сьогодні, до виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановане використання 150 одиниць спеціальної техніки. Також в цьому році місто закупить ще сім одиниць спецтехніки для механізованого прибирання міста на загальну суму шість мільйонів гривень. В управлінні інженерного господарства ЛМР пояснили: «Таким чином ми оновимо застарілу техніку».

Згідно з розмежуванням повноважень між органами виконавчої влади, утримання вулично-дорожньої мережі міста здійснюють районні адміністрації, як балансоутримувачі доріг, та головні розпорядники коштів на їх утримання. Санітарне прибирання вулично-дорожньої мережі міста здійснюється на підставі укладених договорів районними адміністраціями з львівськими комунальними підприємствами та з іншими організаціями та підприємствами, які надають послуги з механізованого та санітарного ручного прибирання. На сьогодні усі львівські комунальні шляхово-ремонтні працюють у дві зміни цілодобово».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів