Десантник зі Львова розповів про ситуацію на 32-му блокпосту (відео)

12:12 29 жовтня 2014 р.

На цій світлині десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова – ще на 32-му блокпосту

На цій світлині десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова – ще на 32-му блокпосту
Фото: зі сторінки Юрія Бутусова в інтернет-мережі «Facebook»

Боєць Андрій з позивним «Док» заявив: «Ми приїхали спочатку в оточення. Хто за це відповість?».


Вони вийшли з оточення – живі, але виснажені. Бійці 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова, які майже місяць провели в оточенні на тридцять другому блокпосту біля Сміливого Луганської області, нарешті в безпеці.

Останній тиждень бійцям було особливо важко, але в РНБО постійно звітували, що все під контролем. Потім з'ясувалося – допомогти гвардійцям завадили труднощі з надходженням інформації.

«Порядок надходження інформації в РНБО від польових командирів в штаб АТО через генштаб, а потім вже РНБО», – пояснював спікер РНБО Андрій Лисенко.

Бійці критикують керівництво. «Ми не виконували ніяких функцій. Ми тримали 2 кілометри дороги. Ми приїхали спочатку в оточення. Хто за це відповість?

Вони думали, що там стоїть батальйон. А нас стояло 112 осіб. А наше керівництво обманювало кожного дня і говорило, що у нас є все. Це обман. Люди були виснажені. Оборонятися половина з них не могла», – каже боєць Андрій з позивним «Док», повідомлення якого передає сьогодні, 29 жовтня, київська газета «Сегодня».

Як інформував «ЩЛ», львівські десантники та вінницькі гвардійці вийшли з оточення на 32-му блокпосту, натомість силовики на 29-му й 31-му блокпостах просять допомоги – їм загрожує оточення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів