«АВЕ-Львів» не встигає очистити до 1 серпня перевантажувальну станцію

13:20 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Голова облдержадміністрації запевнив: «Проблема, яка сьогодні є на перевантажувальній станції на вулиці Північній у Львові, не повинна турбувати мешканців, тому що ми обов’язково її вирішимо».

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка повідомив сьогодні, 27 липня, під час чат-конференції, що компанія «АВЕ-Львів» просить більше часу, аби вивезти тверді побутові відходи з перевантажувальної станції на вулиці Північній у Львові, однак запевнив: «Ми вивезли сміття з території Львова. Та проблема, яка сьогодні є на перевантажувальній станції на вулиці Північній у Львові, не повинна турбувати мешканців, тому що ми обов’язково її вирішимо».

Олег Синютка також зазначив, що вчора, 26 липня, офіційний представник компанії «AВE» з Чехії Роберт Бунділ попросив відтермінувати вивіз сміття з перевантажувальної станції на вулуці Північній. Голова облдержадміністрації заявив із цього приводу«Ми готові дати компанії АВЕ новий шанс, адже зараз не стоїть питання усунення компанії з ринку, проте, якщо хтось не буде якісно надавати послуги і працювати, то ми вживатимемо відповідних заходів».

Про це повідомили сьогодні, 27 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також нагадали: Компанія «АВЕ-Львів» має очистити від твердих побутових відходів перевантажувальну станцію на вулиці Північній у Львові до 1 серпня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів