Аварії знеструмили вісім населених пунктів на Львівщині

10:24 11 грудня 2016 р.

У суботу, 10 грудня, на території Львівської області були зафіксовані три порушення в роботі систем електропостачання.

Зокрема, в Сокальському районі о 15:40 унаслідок пошкодження опори лінії електропередач були тимчасово знеструмлені п’ять населених пунктів: села Ванів, с Глухів і Низи – повністю, а місто Белз та село Острів. У суботу, 10 грудня аварійна бригада Сокальського РЕМ не встигла відновити їм електропостачання, відтак перенесла продовження ремонтних робіт на світлу частину доби 11 грудня.

Своєю чергою, в Жовківському районі в суботу, 10 грудня, о 17:00 унаслідок аварійного відключення лінії електропередач були тимчасово знеструмлені села Замочок і В’язова. Перше з них – повністю, а друге – частково. Аварійна бригадою Жовківського РЕМ відновила їм електропостачання у неділю, 11 грудня о 01:20.

Натомість у Бориславі в суботу, 10 грудня, близько 19:30 унаслідок спрацювання аварійного захисту були тимчасово знеструмлені приблизно 60 будинків на вулицях Коцька, Проектованій і Раточинській. Аварійна бригада Бориславського РЕМ не встигла відновити їм електропостачання, відтак перенесла продовження ремонтних робіт на світлу частину доби 11 грудня.

Про це повідомили сьогодні, 11 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів