Аварії знеструмили на Львівщині 34 населених пунктів

09:30 26 липня 2017 р.

У вівторок, 25 липня на території львівської області сталися 13 порушень у роботі систем електропостачання.

Зокрема, в Мостиському районі о 16:30 унаслідок спрацювання аварійного захисту на повітряній ліній було знеструмлене село Хоросниця. Аварійна бригада Мостиського РЕМ повернула йому електропостачання о 19:00.

У Городоцькому районі близько 13:00 унаслідок спрацювання аварійного захисту були повністю знестумлені села Мшана, Повітне, Заверещиця та Зушичі й частково – Суховоля, яким повернули електропостачання о 19:10.

У Кам’янко-Бузькому районі о 16:23 унаслідок спрацювання аварійного захисту були знеструмлені села Дидилів та Убині, яким повернули електропостачання о 16:37.

У Сколівському районі о 12:30 унаслідок пошкодження ізоляторів на лінії електропередач було знестумлене село Орів, якому повернули електропостачання о 19:03.

Унаслідок несприятливих погодних умов ввечері 25 липня (проходження грозового фронту з дощем та поривами вітру) знеструмлені:

у Жидачівському районі о 21:00 унаслідок пошкоджень в електромережах району – скло Рудківці, якому повернули електропостачання 26 липня о 6:00,

у Старосамбірському районі о 19:00 унаслідок пошкоджень в електромережах району – села Ясиниця-Замкова, Лопушанка-Хоминна, Волосянка й Стрілки (роботи з відновлення їм електропостачання будуть продовжені 26 липня).

У Дрогобицькому районі о 20:25 унаслідок пошкоджень в електромережах району були знестумлені села Уличне, якому повернули електропостачання о 22:30, а також Підбуж. Роботи з відновлення йому електропостачання будуть продовжені 26 липня

У Перемишлянському районі о 20:10 унаслідок пошкоджень в електромережах району були знестумлені села Дусанів, Бачів, Подусільна та Іванівка й хутори Мазури, Рівне й Рибче. Роботи з відновлення їм електропостачання будуть продовжені 26 липня.

У Стрию о 21:20 унаслідок падіння опори на повітряної ліній були знестумлені

вулиці Заньковецької й  Шашкевича, яким повернули електропостачання о 23:30.

У Мостиському районі о 22:20 унаслідок пошкоджень в електромережах району було знестумлене село Заріччя. Роботи з відновлення йому електропостачання будуть продовжені 26 липня.

У Сколівському районі вночі 26 липня внаслідок пошкоджень в електромережах району були знестумлені села Ялинкувате, Хащування й Волосянка. Роботи з відновлення їм електропостачання будуть продовжені 26 липня.

У Кам’янко-Бузькому районі о 23:45 унаслідок пошкоджень в електромережах району були знестумлені села Прибужани й Тудані та вулиця Федьковича в Кам’янка-Бузькій.

Роботи з відновлення їм електропостачання будуть продовжені 26 липня.

У Городоцькому районі о 05:00 26 липня унаслідок пошкоджень в електромережах району були знестумлені села Повітна, Мшана, Цунів і Суховоля. Роботи з відновлення їм електропостачання будуть продовжені 26 липня.

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів