Аварії знеструмили на Львівщині 12 населених пунктів

10:00 23 червня 2017 р.

У четвер, 22 червня на території Львівської області були зафіксовані шість порушень в роботі систем електропостачання.

Зокрема, у селищі Рудне о 10:00 унаслідок аварії на повітряній лінії електропередач були знеструмлені чотири вулиці. Аварійна бригада Залізничного РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о 16:08.

У четвер, о 19:30, унаслідок аварії на підземному кабелі були знеструмлені 67 будинків по вулицях Замарстинівській і Заозерній та в 5-му й 6-му провулках Заозерних у Львові. Аварійна бригада Шевченківського РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о 22:05. 

У Дрогобицькому районі о 12:30 унаслідок спрацювання системи автоматики в комплектній трансформаторній підстанції були знеструмлені три вулиці в Дрогобичі й село Болехівці. Аварійна бригада Дрогобицького РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о 14:10.

У Яворівському районі о 10:30 унаслідок спрацювання системи автоматики на лінії електропередач були знеструмлені села Мальчиці, Паланки, Карачинів, Вороців, Солуки та Ямельня. Аварійна бригада Яворівського РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о 14:20 

У Буську о 08:25 унаслідок аварії на лінії електропередач  були знеструмлені 53 будинки на чотирьох вулицях. Аварійна бригада Буського РЕМ ліквідувала аварію й відновила електропостачання о 18:00. 

У Жидачівському районі о 20:30 унаслідок обриву дротів повітряної лінії від падіння дерев було знеструмлені село Чорний Острів. Аварійна бригада Жидачівського РЕМ уже розпочала ліквідацію цієї аварії.

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів