Аварія знеструмила частину Сихівського району Львова

14:40 22 липня 2017 р.

Коротке замикання призвело до незначного задимлення.

У Львівській міськраді повідомили в суботу, 22 липня, що сьогодні вранці на підстанції «Львівобленерго» сталось коротке замикання і незначне задимлення, через що частина вулиць у Сихівському районі залишилась без електропостачання, а також запевнили: «Орієнтовно через дві-три години електропостачання в будинках буде відновлено».

Іиконувач обов’язків голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк розповів: «Було коротке замикання і задимлення на підстанції «Львівобленерго». Працівників ДСНС не залучали. Частина будинків на Сихові зараз без електропостачання. Відповідні служби вже працюють на місці. Через дві-три години обіцяють завершити роботи і відновити почату електроенергії в будинки»,.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак уточнив: «Зараз працівники ЛКП обійдуть усі будинки і перевірять ліфти. Просимо усіх мешканців повідомляти, якщо є така ситуація, що у ліфті залишились люди. Телефонувати можна на «Гарячу лінію міста» за телефоном 15-80. Фірми, які обслуговують ліфти, також залучені до роботи».

Про це повідомили сьогодні, 22 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів