732 сім’ям полеглих воїнів і 125 пораненим у зоні АТО виплачено одноразову грошову допомогу

13:18 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю в управлінні преси та інформації міністерстві оборони України, 732 сім’ям загиблих військовослужбовців та 125 військовим, які отримали поранення в зоні АТО, виплачено одноразову грошову допомогу на загальну суму 437,7 млн. грн.

В управлінні преси та інформації міністерстві оборони України повідомили сьогодні, 28 листопада, що 732 сім’ям загиблих військовослужбовців та 125 військовим, які отримали поранення в зоні АТО, виплачено одноразову грошову допомогу на загальну суму 437,7 млн. грн. У повідомленні також зазначено:

«Упродовж 2014 року в міністерстві оборони України проведено 18 засідань комісії з розгляду питань, пов’язаних із призначенням і виплатою одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті), каліцтва або інвалідності військовослужбовців та інвалідності осіб, звільнених з військової служби, стосовно призначення одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які брали участь в АТО, та членам їх сімей. За інформацією Департаменту фінансів міністерства оборони України, з початку року згадану допомогу призначено та виплачено 732 сім’ям загиблих військовослужбовців та 125 військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання обов’язків військової служби в зоні АТО.

Загальні витрати на виплату допомоги становлять 437,7 млн. грн. Виплата допомоги здійснена за рахунок коштів, що виділялися з резервного фонду держбюджету. Затримок у виплаті допомоги немає, виплата здійснюється в міру надходження документів, їх розгляду та прийняття міністром оборони України рішення про призначення допомоги».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті управління преси та інформації міністерстві оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів