7 квітня у Львові дискутуватимуть про ІТ-рішення й міські проблеми

10:05 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки антикафе «CoMMuna» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У четвер о 17.00 в антикафе «CoMMuna» на вулиці Галицькій, 1 розпочнеться публічне обговорення теми «ІТ-рішення для Львова, або які проблеми міста можна вирішити за допомогою інформаційних технологій».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Організатори публічного обговорення зазначили: «Чи ми б хотіли доступ до Генерального плану міста у зручному форматі або мобільний додаток, за допомогою якого можна переглянути найближчі «child-friendly» заклади, чи, скажімо, нанести на карту міста паспорти усіх забудов, що зараз ведуться? Одним словом, запрошуємо активних громадян трохи «побрейнстормити» та покреативити, а потім разом втілити ці ідеї в життя й принести користь громаді». 

Методологічний супровід забезпечує польська організація «TechSoup», яка організовує у Варшаві конкурс «App4Warsaw» та спеціалізується на впровадженні формату відкритих даних у роботі органів місцевого самоврядування. На наступному етапі, після обговорення ідей, спільно з Інститутом міста заплановано проведення Хакатону.

Спеціальні гості івенту – Пьотр Печек, один з членів спільноти Code for Poland, та Пауліна Собєшук, координаторка проекту App4Warsaw. Більше інформації – на сторінці події у «Facebook». Організатори події: Громадянська мережа ОПОРА, IT-управління ЛМР, «TechSoup».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів