6-7 травня у Львові прийматимуть для утилізації відпрацьовані люмінесцентні лампи

09:55 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У п’ятницю мобільний пункт збору працюватиме в ТЦ «Барвінок» на вулиці Широкій, 70а з 14.00 до 17.00.

6-7 травня львів’яни знову матимуть змогу здати для утилізації відпрацьовані люмінесцентні лампи. Про це «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували, що сьогодні, 6 травня, мобільний пункт збору працюватиме у ТЦ «Барвінок» на вулиці Широкій, 70а з 14.00 до 17.00, а в суботу, 7 травня, з 10.00 до 13.00 – в «Ашані» у Сокільниках. У прес-службі міськради також розповіли:

«У рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові на 2013-2017 роки, міське управління екології та благоустрою з 21 січня 2016 року розпочало збір відпрацьованих люмінесцентних ламп у Львові. За результатами 3,5 місяців львів’яни здали на утилізацію 5140 люмінесцентних та енергозберігаючих  відпрацьованих ламп, що містять ртуть.

Нагадаємо, що відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, відтак управління екології наполегливо просить зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі. в управлінні зазначили: «Висловлюємо вдячність за  розуміння проблеми та значну активність мешканців Львова у здачі на переробку відпрацьованих люмінесцентних ламп. Лише спільними зусиллями та з єдиною метою можна вирішити питання поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів