4 жовтня у Львові – військово-практичні навчання жителів Личаківського району (відео)

19:38 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Професійні експерти чекатимуть на городян у суботу в парку «Личаківський» на вулиці Пасічній, 2 (кінцева зупинка трамваю №2) о 12:00.


Відео: Василь Молдован

У суботу, 4 жовтня, пройдуть військово-практичні навчання для жителів Личаківського району. Навчання відбудуться в парку «Личаківський» за адресою: вул. Пасічна, 2 (кінцева зупинка трамваю №2), початок о 12:00; вхід вільний.

Професійні військові експерти навчають львів’ян, як виявляти та знешкоджувати вибухонебезпечні об’єкти, надавати першу медичну допомогу собі й оточуючим, які існують різновиди сучасної стрілецької зброї, а також – основним тактичним та стратегічним правилам ведення бою в умовах міста. Для участі у навчаннях, які розраховані як на чоловіків, так на жінок і дітей, потрібно прийти, вдягнутися у зручний одяг по погоді та знайти кілька вільних годин.

Кожен учасник отримає пам’ятку про проходження навчань з інструкціями від штабу Цивільної Оборони, які допоможуть захистити себе та рідних під час можливої військової агресії. Такі навчання вже відбулись у Франківському і Шевченківському районах Львова.

Теми лекцій:

Сучасна стрілецька зброя, різновиди та характеристики;

Військова техніка та її тактико-технічні характеристики;

Сучасна амуніція та класифікація засобів захисту української армії;

Вибухонебезпечні об’єкти, їх характеристика та знешкодження;

Надання першої до медичної допомоги собі та оточуючим;

Інформаційно-психологічна боротьба;

Ведення бою в умовах міста;

Самозахист, основи рукопашного бою;

Усі лекції мають практичний характер, кожен учасник бере безпосередню участь

у заняттях з допомогою макетів та техніки.

Цикл військово-практичних навчань розпочався 13 вересня у Львові для мешканців Франківського району Львова. Навчання проходитимуть у кожному районі міста.

Другий етап пройшов 20 вересня, на території СШ №22 для мешканців Шевченківського району Львова. Третій етап відбувся 27 вересня на Левандівці. 

Акція відбувається з ініціативи молодіжного об’єднання «Львівський Євромайдан», громадської організації «Студентська Свобода Львівщини», за інформаційної підтримки департаменту Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівської ОДА, департаменту освіти і науки ЛОДА та за практичною участю Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. А це повідомлення передає сьогодні, 30 вересня, інформаційна агенція «Вголос».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів