37 дитячих і спортивних майданчиків у Львові перебувають у незадовільному стані, – ЛМР

12:38 23 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міське комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» обстежило 153 дитячих та спортивних майданчиків у Львові.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 23 червня: «З вересня 2016 року до кінця квітня 2017 року працівники КП «Адміністративно-технічне управління» обстежили дитячі та спортивні майданчики Шевченківського району щодо дотримання правил благоустрою та стану зелених насаджень. Зі 153 обстежених майданчиків у 60-ти виявили відсутність лавок та урн, у 37 – незадовільний стан спортивних або ігрових споруд (поламані, непофарбовані тощо) та в одному є сухі аварійні дерева. Відтак, були оформлені і скеровані відповідні повідомлення про необхідність усунення порушень до ЛКП «Збоїща-408», ЛКП «Балатон-409», ЛКП «Рясне-402», ЛКП «Варшавське-407» та інших».

Керівник відділу екологічного нагляду Львівської міськради Олександра Угрин зазначив: «Працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» також проводять контроль за усуненням порушень. Але, на жаль, з обстежених наразі дитячих та спортивних майданчиків, ні на одному не були виправлені недоліки».

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів