На Львівщині погасили пожежу у військовій частині

10:24 19 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У вівторок, 19 листопада о 05:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селищі Старичі в Яворівському районі на Львівщині.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що пожежа виникла в адміністративній будівлі військової частини. Відтак, до місця події негайно виїхали рятувальники яворівської 23-ї державної пожежно-рятувальної частини, 53-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новояворівіськ, 54-го державного пожежно-рятувального поста в селищі Немирів, 60-го державного пожежно-рятувального в селищі Івано-Франкове та пожежно-рятувальна техніка з найближчих підрозділів.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, будівля була повністю охоплена вогнем. Внаслідок пожежі отримав термічний опік спини та обох верхніх кінцівок чоловік 1978 року народження якого в стані середньої важкості госпіталізовано у Новояворівську районну лікарню. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі, вогнеборцями в одному з приміщень було виявлено тіло загиблого чоловіка.

19 листопада о 06:26 вогнеборці локалізували пожежу, а о 08:08 повністю ліквідували. Однак, вогонь встиг знищити будівлю.
До ліквідації пожежі залучили 35 рятувальників та шість одиниць спецтехніки від ДСНС та 26 військовослужбовців і шість їхніх одиниць спецтехніки від.

Як інформував «ЩЛ», у Львові спалахнув «Opel».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів