26-27 квітня обмежать в’їзд у центр Львова

14:30 22 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Як попереджає у вівторок прес-служба міської ради – запрацюють у тестовому режимі боларди.

Прес-служба міської ради повідомляє у вівторок, що  26-27 квітня у центрі Львова у тестовому режимі працюватимуть боларди, які обмежать в’їзд у пішохідну зону приватного транспорту. Зокрема, з 10:00 до 20:00 працюватимуть боларди на вулицях Руській, Беринди та Братів Рогатинців.

У пішохідну зону, обмежену вулицями Валовою й Підвальною, площею Данила Галицького, вулицею Гавришкевича, площею Ярослава Осмомисла, частково – вулицями Театральною й Вірменською, проспектом Свободи і площею Міцкевича, зможуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги. За спеціальними перепустками, виданими Галицькою районною адміністрацією, за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хвилин можуть в’їжджати мешканці пішохідної зони без права паркування. 

Біля болардів чергуватимуть працівники ЛКП «Львівавтодор», ДАІ, які координуватимуть пропуск приватних авто, передаючи інформацію на диспетчерський пульт. У центральній частині міста встановлять інформаційні таблички про роботу болардів та обмежений в’їзд на територію пішохідної зони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів