141 одиниця техніки прибиратиме Львів від снігу, – ЛМР

18:42 20 листопада 2017 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили: «Закуплено 15 тисяч кубометрів піскосуміші».

Начальник управління інженерного господарства Львівської міськради Олександр Одинець повідомив у понеділок, 20 листопада: «Погода поки не вимагає посипання усіх вулиць. Однак сьогодні вночі піском посипали усі мости на території міста. Зокрема. Скнилівський міст у Залізничному районі, міст в напрямку Рясне в Шевченківському районі та інші. У роботі була задіяна техніка ШРП районів». 

Про це повідомили сьогодні, 20 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «З 13 листопада усі комунальні підприємства, задіяні в роботі з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, перейшли на зимовий режим роботи. Загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період - це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП по районах, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. Її обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер».

Цього року закуплено нову техніку – п’ть піскорозкидувачів МАЗів і два тракторці. На це було спрямовано 10 мільйонів гривень. Техніка зареєстрована і готова надавати відповідні послуги. На нову техніку встановили GPS-трекери. Також закуплено 15 тисяч кубометрів піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися. Окремо ще закуплено сіль, щоб була змога зробити більш концентровану піскосуміш. Наявність солі в піскосуміші має бути 20%», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів