12 львівських патрульних отримали сертифікати ЄС

17:00 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Консультативна місія ЄС в Україні передасть патрульним 50 принтерів для винесення постанов.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 27 липня, що дванадцятьом її працівникам вручили сертифікати за успішне проходження тренінгу «Новітні технології та безпека дорожнього руху», а також пояснили: «За підтримки консультативної місії Європейського Союзу 12 патрульних Львова пройшли триденний курс з безпеки на дорозі, а також використання технологій для підвищення якості роботи інспектора».

«Особливу увагу приділили безпеці на дітей на дорозі. Консультативна місія ЄС в Україні здійснює проекти для сприяння реформуванню правоохоронної системи України, а також запроваджує масштабну програму тренінгів для правоохоронців, метою якої є зміцнення та підвищення особистої ефективності та цінності працівників поліції», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львова

А сертифікований інспектор Роман Кліщ розповів: «Нам розказали та передали свій досвід у сфері забезпечення дорожнього руху. Особлива увага приділялася особистій безпеці патрульного. Всю інформацію, яку ми здобули на цих тренінгах ми в свою чергу передамо нашим колегам по службі».

«Крім цього, в рамках курсу консультативної місії Європейського Союзу патрульним передадуть 50 принтерів для винесення постанов. Досвід європейських країн показав, що час винесення постанов скорочується за рахунок автоматизації процесу, що в свою чергу економить час як порушника так і інспектора патрульної поліції», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів