12 експертів НАТО оцінюють у Львівській Академії Сухопутних військ підготовку українських сержантів

16:41 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в середу в прес-службі Мінооборони, закордонні фахівці вивчають потреби Збройних Сил України, щоб підготувати рекомендації щодо надання відповідної допомоги.

Львівську Академію Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація у складі 12 експертів НАТО з розбудови системи професійної військової освіти. Мета візиту закордонних експертів полягала у здійсненні оцінки та аналізу системи підготовки сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України, вивченні потреб Збройних Сил України у цьому напрямку та підготовці рекомендацій щодо надання НАТО відповідної допомоги.

Начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив делегатів з роботою військового коледжу сержантського складу Академії Сухопутних військ, об’єктами навчально-матеріальної бази та інфраструктури видового вишу. Крім цього, гості відвідали Міжнародний центр миротворчості та безпеки, який вважається одним з найкращих у Європі.

Керівник делегації – радник НАТО в Україні з питань військової освіти, генерал-майор запасу Богуслав Пацек, – зазначив: «Найперша умова нашої роботи - поважати національні надбання українців. Ми прагнемо дати рекомендації, поділитись досвідом з удосконалення військової освіти у вашій державі».

Про це повідомили сьогодні, 17 грудня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів