1-10 вересня навчальні заклади на Львівщині охоронятимуть більше тисячі правоохоронців

11:00 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Співробітники міліції спільно з представниками органів державної влади виявлятимуть дітей, які не приступили до занять.

З 1 по 10 вересня співробітники міліції проводитимуть низку профілактичних заходів у зв’язку з початком нового навчального року, спрямованих на забезпечення соціального й правового захисту дітей – відповідно до вимог Законів України «Про освіту» та «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року». Зокрема, більше тисячі правоохоронців охороняють громадський порядок у районах освітніх та навчальних закладів з метою недопущення хуліганських та провокаційних дій у місцях масового скупчення людей.

Окрім того, впродовж десяти днів працівники сектору кримінальної міліції усправах дітей міськрайвідділів будуть проводити лекції у навчальних закладах на правову тематику, а також, спільно з представниками органів державної влади, виявлятимуть дітей, які не приступили до занять. Співробітники міліції  також встановлюватимуть чинники, що призвели до цього. Зокрема – притягуючи до відповідальності батьків або законних представників, які не забезпечили права дитини та навчання.

Про це повідомили сьогодні, 1 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів