Завтра відбудеться перший біговий міні-марафон підприємців Львівщини

18:00 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки спортклубу «Ультра» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Підприємці бігтимуть 4,2 кілометра, чим сприятимуть популяризації бігової культури України.

Завтра відбудеться перший біговий міні-марафон підприємців Львівщини. Захід відбуватиметься за ініціативи ГО «Клуб Ділових Людей» та спортивного клубу «Ультра». 

Підприємці бігтимуть 4,2 кілометра, чим сприятимуть популяризації бігової культури України. Інша мета бігового марафону – благодійна. Кожен учасник зможе зробити символічний внесок для розвитку соціального розвиткового проекту «Квиток до успіху».

Керівник Львівської філії Клубу Ділових Людей Оксана Кулеба відзначила: «У Клубі Ділових Людей від дня заснування пройшло більше 10 000 заходів різного характеру – від «Рецептів успіху» до семінарів та майстер-класів, але щоб біговий марафон… Такого ще не було. Тож львівські підприємці мають унікальну можливість взяти участь у події Клубу історичного значення.  Давайте всі разом спростуємо стереотип про підприємців, які байдужі до спорту. Приходьте на біговий марафон – буде весело, корисно і мегапозитивно». 

У Клубі Ділових Людей біговим міні-марафоном анонсують масштабний щорічний «Інтелектуальний марафон» – проект, який складається із 42-х заходів з обміну досвідом, навчання та налагодження контактів. Заходи триватимуть з 10 вересня до 28 жовтня і призначені для власників, керівників та менеджерів бізнесу у Львові та за межами міста. 

Родзинка «Інтелектуального марафону» – святкування 6-ї річниці Клубу Ділових Людей. 

Реєстрація та біговий марафон вже відкрита та можлива за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1325.html».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. Натомість у спортклубі «Ультра» розповіли: «Запрошуємо усіх взяти участь у міні-марафоні (4200 метрів), що проходитиме у суботу 5 вересня у Стрийському парку! Дані змагання проводяться у рамках «Інтелектуального марафону», організатором якого є Клуб ділових людей. Початок реєстрації о 10.00, старт о 12.00. Участь у змаганнях безкоштовна! 

Відбуватиметься електронний вимір часу! Деталі – за телефоном 0974114951».

Про це повідомили на сторінці спортклубу «Ультра» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів