Восьмеро гандболісток зі Львова запрошені до збірної України

15:00 12 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Національна збірна команда України з гандболу провела збори з метою підготовки до чергових відбіркових матчів на чемпіонат Європи-2018.

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Збори тривали зі 7 до 10 березня на Олімпійській базі в Конча-Заспі. головний тренер Борис Чижов запросив на збір вісьмох гандболісток львівської «Галичанки» –Анастасію Баранович, Наталію Воловник, Марію-Луїзу Воронову, Софію Давидянц, Наталію Савчин, Ірину Стельмах, Наталію Стрюкову, Ілону Гайкову. Ілона Гайкова, на жаль, не прибула на збори через отриману травму, всі інші «галичанки» підготовку пройшли».

«У стартовому матчі кваліфікації до Євро українки поступилися  збірній Норвегії з рахунком 35:23. Проте норвежки – чинні чемпіонки Європи  та світу, бронзові призерки Олімпіади-2016. А потім українська збірна перемогла Хорватію з рахунком 26:22. Після двох турів кваліфікації збірна України розмістилася на третій сходинці  турнірної таблиці. Українки набрали однакову кількість очок з хорватками, але мають гіршу різницю забитих-пропущених м’ячів, тому й розмістилися у турнірній таблиці сходинкою нижче, хоча самих хорваток перемогли. Однак наша команда  має всі шанси пройти на Євро-2018», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів