Відкритий міжнародний дитячий шаховий фестиваль пройде у Львові 27 травня

12:00 22 травня 2017 р.

У Першій львівській медіатеці змагатимуться за виконання четвертого розряду.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, що 27 травня в приміщенні Першої львівської медіатеки на вулиці Мулярській, 2а пройде відкритий міжнародний дитячий шаховий фестиваль. Його мета – популяризація гри в шахи, налагодження соціальних зв'язків та подальша організація спільного інтелектуального дозвілля дітей тимчасово переміщених осіб.

Судитиме юних шахістів міжнародний арбітр зі Львова Олександр Прохоров. Змагання проводитимуть за швейцарською системою у вісім турів. Контроль часу: 10 хвилин плюс п’ять cекунд учаснику за кожен хід до закінчення партії.

Визначення пар учасників наступного туру здійснюватиметься після закінчення усіх партій попереднього туру за комп’ютерною програмою ФІДЕ “ChessManager». Позмагатись за виконання четвертого розряду можуть діти віком п’ять-чотирнадцять років.

Проект реалізують в рамках програми «Активні Громадяни» за підтримки Британської Ради та присвячують Дню захисту дітей. До проекту залучені управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА, Служба в справах дітей ЛОДА, Львівська обласна шахова федерація, ЛОО ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування», ГО «Християнська асоціація УМСА».

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів