У Львівській міськраді аносували прокладання нових велодоріжок

18:50 1 березня 2017 р.

Директор львівського комунального підприємства «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід запевнив: «Упродовж 2017 року буде повністю збудована велодоріжка, яка сполучатиме Брюховичі з центром Львова».

Директор львівського комунального підприємства «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід повідомив сьогодні, 1 березня: «На сьогоднішній день загальний кілометраж обладнаних велодоріжок становить близько 40 кілометрів. У 2017 році плануємо завершити всі проекти, які розпочали торік»,. 

«Упродовж 2017 року буде повністю збудована велодоріжка, яка сполучатиме Брюховичі з центром Львова. Залишилось збудувати кілька сотень метрів велодоріжки, промаркувати її та встановити світлофори», – конкретизував Олег Шмід.

«Торік завершено побудову велодоріжок на вулиці Стуса, вулиці Володимира Великого – у рамках проекту робіт над громадським простором. Зараз на меті є добудувати велодоріжку на вулицях Городоцькій, Сихівській і Богданівській – у рамках проекту реконструкції вулиці», – зазначив також директор «Інституту просторового розвитку».

Олег Шмід також анонсував: «Також на 2017 рік маємо плани розпочати побудову велодоріжки на вулиці Княгині Ольги, згодом – від проспекту Чорновола до вулиці Мазепи та й від вулиці Грінченка до вулиці Мазепи. Разом з Франківською районною адміністрацією плануємо побудувати велодоріжки по всій вулиці Володимира Великого».

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів