У Львові визначать двох шахових чемпіонів України (оновлено)

21:41 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Цього тижня у Львові стартують фінали чемпіонатів України з шахів серед чоловіків і жінок. Змагання триватимуть упродовж дванадцяти днів та завершаться 14 грудня.

У чемпіонатах візьмуть участь 22 найкращих шахістів України – дванадцять учасників серед чоловіків і десять - серед жінок. Як зазначають організатори, цьогоріч майже усі учасники є міжнародними гросмейстерами, а восьмеро – представлятимуть Львів.

«Приємно констатувати те, що серед претендентів на титул чемпіона України восьмеро шахістів є львів'янами, зокрема: Юрій Криворучко, Олександр Арещенко та Андрій Волокітін – це члени національної збірної команди України, Мартин Кравців, Наталя Букса, Єлизавета Соловйова, Мирослава Грабінська та наша гордість, чемпіонка світу Марія Музичук, яка в рамках підготовки до чемпіонату світу буде змагатися з найсильнішими шахістами-чоловіками», – розповів директор турніру Назар Фірман (на фото).

Церемонія відкриття і жеребкування фіналу чемпіонату України з шахів серед чоловіків розпочнеться 2 грудня о 18:15 в приміщенні Львівської ОДА, а серед жінок – 4 грудня о 18:00 в приміщенні Львівської міської ради.  Турнір відбуватиметься в готелі «Волтер», що розташований за адресою: вул. Липинського, 60а. Партії розпочинаються о 15:00.

Про це «Щоденний Львів» повідомив Ярослав Альохін з прес-служби Львівської міської ради. Натомість у прес-службі обласної державної адміністрації передали сьогодні, 30 листопада, «Щоденному Львову»:

«У середу, 2 грудня, у Львові стартують фінали чемпіонатів України з шахів серед чоловіків та жінок. Змагання триватимуть упродовж дванадцяти днів та завершаться 14 грудня. Їх учасниками стануть 22 найкращих шахістів України.

Як зазначають організатори, цьогоріч майже усі учасники є міжнародними гросмейстерами, а восьмеро шахістів представлятимуть Львів. директор турніру Назар Фірман розповів: «Приємно констатувати, що серед претендентів на титул чемпіона України восьмеро шахістів є львів'янами – Юрій Криворучко, Олександр Арещенко та Андрій Волокітін, Мартин Кравців, Наталя Букса, Єлизавета Соловйова, Мирослава Грабінська. Серед них – наша гордість, чемпіонка світу Марія Музичук, яка в рамках підготовки до чемпіонату світу буде змагатись з найсильнішими шахістами-чоловіками». 

Додамо, що церемонія відкриття та жеребкування фіналу чемпіонату України з шахів серед чоловіків розпочнеться 2 грудня о 18:15 у приміщенні Львівської ОДА, а серед жінок – 4 грудня о 18:00 у приміщенні Львівської міської ради. Сам турнір відбуватиметься в готелі «Волтер» на вулиці Липинського, 60а. Партії розпочинаються о 15:00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів