У Львові спекулянти продають квитки на матч збірних України й Словенії втридорога (відео)

12:34 3 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: sportanalytic.com

За словами вболівальників, вчора було продано 1600 квитків, більшість із яких дісталася спекулянтам.

«Спекулянти у Львові продають квитки на матч плей-офф чемпіонату Європи з футболу збірних України й Словенії за потрійною номінальною вартістю. Матч відбудеться 14 листопада у Львові», – повідомив сьогодні, 3 листопада кореспондент інформагенції Українські Новини», який також розповів:

«Зокрема, в розмові з кореспондентом «Українських Новин» один зі скупників квитків повідомив, що квиток номіналом 70 гривень у нього можна купити за 200 гривень і так далі. Як бонус – до кожного придбаного квитка деякі спекулянти пропонують абсолютно безкоштовно квиток на матч Ліги чемпіонів між командами «Шахтар» і «Мальме» 3 листопада. Один зі спекулянтів розповів: «У мене акція, купуєш квиток на збірну – отримуєш безкоштовно квиток на Лігу чемпіонів».

Продаж квитків на матч збірних України й Словенії стартував вранці 2 листопада з 10:00. У черзі стояли понад тисяча людей, деякі займали чергу з п’ят-шостої  ранку. За даними вболівальників, було продано всього 1600 квитків і більшість із них дісталася спекулянтам. Один з уболівальників сказав «Українським Новинам»: «Нам давали по 4 квитки в руки, а були люди, які брали по 40-50».

Вдень на місце події прибули співробітники поліції. Ввечері біля кас стадіону зібралось близько 300 уболівальників, які відмовилися розходитися і вимагали відновити продаж квитків, адже каса працює до 20:00. Співробітники поліції, а також співробітники стадіону через гучномовець закликали вболівальників розійтися, так як квитки будуть продаватися з 10:00. В результаті між ними і поліцейськими виникали словесні перепалки.

Частина вболівальників заявила, що вони мають намір залишатися ночувати біля кас. Зокрема один із уболівальників повідомив, що він приїхав спеціально з Дніпропетровської області, щоб купити квиток, і не поїде, допоки не купить його».

Про це повідомили сьогодні, 3 листопада, в інформагенції «Українські Новини».

Як інформував «ЩЛ», у Львові погрожували палити шини через призупинку продажу квитків на матч України зі Словенією.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів