У Львові погрожують палити шини через призупинку продажу квитків на матч України зі Словенією (відео)

19:12 2 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки журналіста Віталія Крутякова в інтернет-мережі «Facebook»

Як стало відомо журналісту з власних джерел, квитки розпочнуть продавати завтра, 3 листопада, о 10:00.

«Уболівальники у Львові погрожують палити шини через призупинку продажу квитків на матч Україна-Словенія. Сьогодні у Львові призупинився продаж квитків на матч Україна-Словенія. Однак, інформації про те, скільки ще квитків залишилося у касах стадіону, і чи продаватимуть квитки завтра, поки що немає», – повідомив сьогодні, 2 листопада, кореспондент інформагенції «УНН», якому розповів мешканець Львівщини Ярослав розповів: «Нас обурює бездіяльність ФФУ. Чому обласна федерація не забезпечує нормальний продаж квитків. Приїхали люди з Кривого Рогу, з Тернополя, Івано-Франківська. Сьогодні квитки вже не продаватимуть, що їм робити, де ночувати. Ми готові до кардинальних вчинків – це може стати початком футбольної революції в Україні. Вимагаємо, щоб голова ФФУ у Львівській області Ярослав Гристо пояснив причину таких непорозумінь з продажем перепусток». 

Окремі вболівальники, які довгий час простояли у черзі, але так і не отримали квитків, погрожують, що палитимуть шини під стадіоном «Арена Львів». Також люди, які стояли у черзі скаржилися, що попри те, що біля стадіону було одразу кілька екіпажів нової поліції, але вони так і не зуміли забезпечити громадський порядок.

Як стало відомо кореспонденту «УНН» із власних джерел, квитки розпочнуть продавати завтра, 3 листопада, о 10:00. Натомість на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте» розповіли у понеділок: «Стоїмо в черзі на «Арені Львів» з 9:00, черга до 5000 людей, було три бійки, приїхала поліція, заспокоює людей і контролює чергу...». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів