У Львові поки що немає ажіотажу з приводу матчу футбольних збірних України й Латвії (відео)

21:36 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: football.sport.ua

Квитки на товариську зустріч на стадіоні «Арена Львів» коштують від 50 гривень.

Збірна України готується до поєдинку з Латвією на «Арені Львів». Сам матч «Україна – Латвія» розпочнеться у вівторок о 21-й годині. Ажіотажу у Львові поки що немає. Квитки на товариську зустріч коштують від 50 гривень.

Історія протистоянь України з Латвією налічує усього два матчі. Обидва рази з мінімальним рахунком перемагали синьо-жовті. Однак відтоді минуло більш як десять років. Нині клас команд суттєво відрізняється, а тому на «Арені Львів» варто очікувати результативного футболу у виконанні підопічних Михайла Фоменка, якщо тренер на зважиться випробувати молодь.

У вівторок точно не гратимуть Зозуля, який розірвав у попередній грі в Іспанії хрестоподібні зв'язки. Ротань, якого попросили повернутися до «Дніпра». І Бурда, якому вже у Львові видалили апендикс. Є проблеми у Хачеріді.

Додаткова мотивація на поєдинок із латвійцями буде у нашого капітана Анатолія Тимощука. Гвардійцю команди виповнилося тридцять шість років, із чим його і привітали журналісти.

Про це повідомив сьогодні, 30 березня, телевізійний «5 канал».

Як інформував «ЩЛ», завтра поєдинок футбольних збірних України й Латвії на «Арені Львів» обслуговуватимуть шатл-баси, а сьогодні гравці нашої національної команди провідали поранених у військовому госпіталі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів