У Львові оваціями зустріли Євгена Коноплянку (+відео)

12:28 27 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: sport-xl.org

Приліт Євгена Коноплянки до Львова на матч із «Шахтарем» у складі іспанської «Севільї» викликав жвавий ажіотаж серед українських фанів.

«Львів'яни взяли футболіста збірної України у щільне кільце й довгий час не випускали автобус Севільї з аеропорту, скандуючи «Коноплянка, Коноплянка!!!». Схоже, в коуча андалусійців Унаї Емері не буде іншого вибору, як поставити Євгена у стартовий склад на поєдинок із гірниками», – повідомили сьогодні, 27 квітня, на телеканалі «ICTV».

«Львівські вболівальники пожертвували Лігою чемпіонів заради теплої зустрічі Євгена Коноплянки, який разом із «Севільєю» прибув на матч 1/2 Ліги Європи проти «Шахтаря». Попри те, що у вівторок, 26 квітня, відбувався матч 1/2 ЛЧ «Манчестер Сіті» – «Реал», фанати українського півзахисника весь вечір чатували в аеропорту імені Данила Галицького на прибуття команди з Іспанії.

Якщо вихід інших гравців «Севільї» враження на людей, що зібрались, не справив, то прибуття Коноплянки створило справжній ажіотаж і занурило ситуацію в міні-хаос.–Фанати кричали улюбленцю «Женя, ти не вийдеш», обступивши з усіх боків, прагнучи вирвати автограф або отримати фото на пам'ять. Присутність трьх міліціонерів на ситуацію особливо не впливала в силу їхньої дружелюбності та малоактивності. Фанати взяли Коно в облогу і так провели аж до автобуса. 

З пресою андалусійським футболістам не дали поспілкуватися. А вболівальники свого не упустили. Під автобусом продовжились спроби зробити епічні селфі: тепер уже вилазили на плечі, щоб через вікно сфотографуватись з Коноплянкою, і продовжили божеволіти. 

З часом автобус «Севільї» таки зумів прорватись і рушив своїм шляхом у вечірньому Львові в супроводі машини поліції.

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, в інтернет-видання «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів