У Львові до 11 грудня триватиме міжнародний шаховий фестиваль

15:00 5 грудня 2016 р.

У приміщеннях національного університету імені Івана Франка на вулиці Герцена, 7 змагаються 22 висококваліфіковані шахісти України, а також гості з Польщі та Індії.

У прес-службі обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, що в приміщеннях Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Герцена, 7 триватиме до 11 грудня ХІІІ відкритий шаховий фестиваль, присвячений пам’яті видатного організатора фізкультурно-спортивного руху Львівщини Михайла Василишина. Цього року у шаховому фестивалі змагаються 22 висококваліфіковані шахісти України, а також гості з Польщі та Індії.

Згідно з його програмою, у рамках змагань відбудуться два турніри. Йдеться про коловий турнір із можливістю виконання нормативу міжнародного майстра серед чоловіків за участі з 10 спортсменів та коловий турнір з можливістю виконання нормативу кандидата в майстри спорту України серед чоловіків за участі 12 спортсменів.

Серед організаторів турніру – управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, обласна організація ФСТ «Україна», Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська Політехніка», Львівська обласна федерація шахів. Михайло Василишин – майстер спорту з вільної боротьби, Заслужений працівник фізичної культури України (1998), свого часу голова Львівського обласного спортивного комітету, багаторічний очільник обласної організації ФСТ «Україна», перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів