Переговори з головним тренером львівських «Карпат» тривають, – гендиректор

14:30 20 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: sportarena.com

Юрій Дячук-Ставицький прокоментував інформацію про продовження співпраці з Ігорем Йовічевічем.

У прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» опублікували сьогодні, 20 листопада, відповіді генерального директора цього клубу Юрія Дячука-Ставицького на запитання журналіста:

– Юрію Михайловичу, нещодавно, на зустрічі з уболівальниками, піднімалося питання щодо продовження контракту з головним тренером команди Ігорем Йовічевічем. Як ситуація виглядає зараз?

– Взагалі, в цивілізованому футбольному світі, як гравці, так і тренери, підписують контракти, в яких вказуються терміни їх закінчення. Так є і у випадку з Ігорем Йовічевічем. На зустрічі з уболівальниками було сказано, що контракт з нашим тренером чинний до кінця грудня 2015 року і тривають переговори щодо його продовження. Команді залишилося провести ще три матчі у цьому році. Фактично, перша частина чемпіонату закінчиться на початку грудня, відповідно, після останнього матчу, у нас буде достатньо часу, аби все обміркувати і прийти до спільного знаменника. Керівництво клубу підсумує роботу тренерського штабу, після чого буде ухвалене відповідне рішення – продовжувати контракт чи ні. Позиція клубу полягає в наступному – і тренери, і гравці мають відпрацювати свої контракти до кінця.  

– Учора ЗМІ розповсюдили інформацію про ваш конфлікт з Ігорем Йовічевічем...

– Мені важко це прокоментувати. Справа в тому, що кілька останніх тижнів я знаходився в лікарні, мені провели операцію. Фактично, від прямої роботи в клубі я був відірваний і практично ні з ким не мав змоги спілкуватися. Звідки ця інформація взялася мені не відомо.

Своєю думкою з приводу можливого відходу Ігоря Йовічевіча з посади головного тренера, а Юрія Беньо – з посади спортивного директора «Карпат» –поділився й журналіст та коментатор телеканалу «2+2» Роман Бебех:

«Розчарований тим, що відбувається у «Карпатах». Якщо Йовічевіч і Беньо залишать клуб, то львів'яни можуть зійти зі шляху, яким вони почали йти кілька сезонів поспіль. 

Талановита молодь на підході – це демонструють виступи за юнацькі збірні України. За моїми джерелами, сталась неприємна розмова між президентом та головним тренером. В результаті якої були порушені питання як минулого, так і майбутнього.

Дуже важко брати на себе виконання завдання, якщо команда не має ніякого преміювання. Але я не здивуюсь, якщо Йовічевіч та Димінський ще знайдуть спільну мову. Це не виключено.

У свій час Йовічевіч займав посаду трансферного директора «Карпат» і займався переходами Лукаса, Борхи Гомеса, Крістобаля. На цих гравцях клуб успішно заробив, проте перед Йовічевічем домовленості не виконав».

Роман Бебех написав це у своїй конференції на «MatchDay».

Як інформував «ЩЛ», ЗМІ повідомили, що тренер львівських «Карпат» відмовився продовжувати контракт із ними й невдовзі залишить свою посаду спортивний директор цього клубу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів