Тренер львівських «Карпат» відмовився продовжувати контракт із ними, – ЗМІ (відео, оновлено)

23:26 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У хорвата нібито виник серйозний конфлікт з виконувачем обов'язків гендиректора.

 «З'явилася інформація, що після осінньої частини сезону у «Карпат» буде новий тренер. Я шокований... », – повідомили сьогодні, 19 листопада, у своєму «Тwitter» коментатор телеканалу «Футбол» Віктор Вацко.

«У стані львівського клубу назрівають зміни біля тренерського керма – Ігор Йовічевич йде з «Карпат», – засмутили сьогодні, 19 листопада, тедежурналісти, які також поінформували: «Ігор Йовічевич невдовзі перестане тренувати львівські «Карпати». У хорватського тренера виник серйозний конфлікт з виконувачем обов'язків гендиректора клубу Юрієм Дячуком-Ставицьким. Повідомляється, що фахівець відмовився працювати в таких умовах і не захотів продовжувати контракт, який закінчується вже наприкінці цього року. Йовічевич вже повідомив про своє рішення гравцям на ранковому тренуванні у п'ятницю, 19 листопада. Хорват доведе команду до кінця першої частини чемпіонату».

Про це повідомили сьогодні, 19 листопада, в програмі «Проспорт» телеканалу «1+1». Тим часом Дячук-Ставицький заперечив в коментарі інтернет-виданню «Sportarena.com», що він конфліктує з тренером. Дослівно ж він сказав: «Не знаю я такого. Які у мене з ним можуть бути конфлікти? Я ніяких конфліктів ні з ким не мав – я йому навпаки допоміг: я йому, так би мовити, запропонував стати головним тренером, я йому допоміг вирішити питання з дипломом. Це він чомусь йде або щось хоче».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів