Нардеп вважає, що на «Арені Львів» бешкетували «ліваки», не чужі російській ФСБ

11:18 1 жовтня 2013 р.

В Україні організацією «FARE» керує член профспілки, яку очолює наближений до російсьої спецслужби.


Як повідомляє УНІАН, народний депутат із парламентської фракції «Свобода» Ігор Мирошниченко заявив в ефірі телевізійного «5 каналу», що на стадіоні «Арена-Львів» під час матчу Україна-Сан-Марино могла мати місце свідома провокація представників лівого руху. Дослівно ж нардеп сказав із цього приводу наступне: 

«Сьогодні організацією «FARE» в Україні керує такий собі лідер лівацького руху Павло Клименко. Він же є членом профспілки «Захист праці». А профспілку захист праці очолює Олег Верник, який має серйозні зв’язки з російською ФСБ (Федеральною службою Російської Федерації – правонаступницею КДБ. – Ред.). І от тут ми говоримо про свідому провокацію, яка можливо мала місце на львівському стадіоні».

Відтак нагадаємо – на світлинах і відео з матчу на стадіоні «Арена Львів», які навела «FARE», чітко видно, що заборонені символи демонстрували у Львові тільки декілька невстановлених осіб. Повідомлялося також, що міський голова Львова Андрій Садовий переконаний – рішення ФІФА з дискваліфікації стадіону «Арена-Львів» є помилкою, яку треба виправити.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів