На вулиці Шафарика у Львові буде спортмайданчик

14:48 25 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський запевнив: «Увже розроблений проект громадського простору на вулиці Шафарика (№№6-8). Тут будуть облаштовані нові хідники, спортивний майданчик, відпочинкова зона та зона для паркування машин».

«Незабаром розпочнуть роботи з облаштування громадського простору на вулиці Шафарика», – повідомили сьогодні, 25 липня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«У Личаківському районі міста тривають ремонтні роботи хідників та дорожнього покриття. Невдовзі також розпочнуть роботи з облаштування громадського простору на вулиці Шафарика. Тут має бути спортивний майданчик, відпочинкова зона та оновлена інфраструктура. Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський розповів:

«Зараз тривають роботи капітального характеру на вулиці Голубця. Тут міняємо каналізацію, робимо хідники та нове дорожнє покриття. Триває капітальне замощення на вулиці Тракт Глинянський (№161а, №161б та №161в). Невдовзі почнемо роботи з облаштування нових тротуарів на вулиці Китайській.

Також вже розроблений проект громадського простору на вулиці Шафарика (№№6-8). Тут будуть облаштовані нові хідники, спортивний майданчик, відпочинкова зона та зона для паркування машин. На ремонти доріг та хідників цього року район з бюджету міста отримав понад 18 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів