На «Меморіалі Олексія Дем’янюка» у Львові переміг його син

14:00 16 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У змаганнях зі стрибків у висоту серед жінок перемогу святкувала рекордсменка юнацького світу серед семиборок Аліна Шух із Броварів на Київщині.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 16 січня, що минулої суботи у Львові відбувся вже 28-й міжнародний турнір із легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка». Його щороку проводять в пам’ять про відомого українського легкоатлета, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпіади 1980 року Олексія Дем’янюка, який трагічно загинув у 1999 році.

Зокрема, в змаганнях зі стрибків у висоту серед жінок перемогу святкувала рекордсменка юнацького світу серед семиборок Аліна Шух із Броварів на Київщині, яка підкорила висоту 186 сантиметрів. На три сантиметри нижчий результат показала срібна призерка турніру – фіналістка Олімпійських Ігор у Ріо Ірина Геращенко. На третій позиції завершила змагання представниця Херсонської області Дар'я Кучіна з результатом 180 сантиметрів.

Натомість змаганнях за Гран-Прі серед чоловіків перемогу здобув син Олексія Дем'янюка – Дмитро. Львів'янину вистачило для перемоги стрибнути 215 сантиметрів. На жаль, через травму продовжувати змагання далі він відмовився.

Друге місце із результатом 210 сантиметрів посів представник Києва Владислав Дорофєєв. З таким самим результатом третє місце розділили двоє спортсменів: львів’янин Вадим Кравчук та киянин Сергій Спільняк.   

Про це повідомили сьогодні, 16 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів