На Львівщині змагалися юні патріоти

16:08 20 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

У Сколівському районі демонстрували спритність, кмітливість, хоробрість та знання козацьких звичаїв сотні школярів.

«На Львівщині відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)», – повідомили сьогодні, 20 червня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також опублікували фоторепортаж зі змагань і розповіли подробиці:

«Змагання, у яких взяли участь 27 роїв з районів та міст Львівщини, а також команда із міста Дубно в Рівненській області, проходили на дитячій туристичній базі «Карпати» у селі Кам’янка Сколівського району. 17 червня відбулося урочисте закриття обласного етапу гри.

Загалом за першість змагалися близько трьохсот школярів. Упродовж чотирьох днів вони показували свою спритність, кмітливість, хоробрість та знання козацьких звичаїв. Учасники змагалися у таких дисциплінах: стройова підготовка, перетягування канату, долання смуги перешкод, інтелектуальні змагання з історії України, мистецтво та надання першої домедичної допомоги.

Начальник сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Львівській області Віктор Новачук звернувся до молодих патріотів з також промовою: «Національно свідома та патріотично вихована молодь – це надія України та запорука її достойного майбутнього, а духовний і фізичний гарт, здобутий під час змагань, допоможе вам у свій час зробити правильний вибір у житті, стати гідними синами і дочками України».

За підсумками змагань, перше місце в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») здобув рій «Соколи» Сокальського району. Друге місце посів рій імені Назара Петрика Пустомитівського району, на третьому місці – рій «Родяни» Стрийського району. Переможці обласного збору – рій «Соколи» вибороли почесне право представляти нашу область на Всеукраїнському етапі гри «Сокіл»(«Джура»), який проходитиме з 6 по 26 серпня в Одесі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів