Львів’янин Тарас Міщук виборов на Олімпіаді бронзу (відео, оновлено)

22:30 20 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

На Олімпійських іграх у Ріо-да-Жанейро у фінальному запливі каное-двійок на 1000-метровій дистанції третіми фінішували Тарас Міщук зі Львова й Дмитро Янчук з Хмельницького.

Про це повідомили сьогодні, 20 серпня, на сайті «Чемпіон», де невдовзі конкретизували:

«Дмитро Янчук і Тарас Міщук стали бронзовими призерами у змаганнях каное-двійок на 1000 метрів  на Олімпійських іграх у Ріо-2016. Наші хлопці фінішували з результатом 3:45.94 с. Зі самого початку гонки Янчук і Міщук знаходились серед лідерів, але наприкінцівці програли їм боротьбу.

Також на фініші серйозну боротьбу українцям нав'язвли угорці, однак, нашим каноїстам вдалося обійти їх. Золоту нагороду тут вибороли німці, срібна нагорода – у бразильців.

Літні Ігри XXXI Олімпіади у Ріо-де-Жанейро, веслування, чоловіки, каное-двійки, 1000 метрів, фінал

1.Німеччина (Я. Вандрей, С. Брендель) – 3:43.91

2. Бразилія (І. Кейрош, Е. Сілва) – 3:44.81

3. Україна (Дмитро Янчук і Тарас Міщук) – 3:45.94».

Про це також повідомили сьогодні, 20 серпня, на сайті «Чеміпон». Одразу після фінішу заїзду на 1000 метрів українські каноїсти Тарас Міщук і Дмитро Янчук прокоментували свій «бронзовий» успіх. Зокрема, Тарас Міщук розповів: «Було дуже важко. Але нам було з кого брати приклад, напередодні золото завоював Юрій Чебан. Ця нагорода додала емоцій, сил і впевненості в собі всій нашій команді. Нам, зокрема». 

Своєю чергою, Дмитро Янчук повідомив: «В Ріо було дуже важко боротися. Важко рано вставати о а’ятій ранку, важко тренуватися, важко лягати о пів на дев'яту вечора, прям як діти маленькі. Що стосується гонки, то вона склалася для нас вдало внаслідок правильної тактики. Як звичайно, ми зуміли додати у вирішальний момент, в кінцівці. Ми завжди починаємо досить спокійно, а на другій половині дистанції вже включаємося в гонку на повну. У підсумку, зуміли втрутитися у трійку призерів». 

Тарас Міщук також зазначив: «Разом з тим, могли досягти і більшого. Але нам завадив сильний боковий вітер, який зіграв не на нашу користь. При інших погодних умовах, думаю, зуміли б поборотися якщо не за перемогу, то за срібло, як мінімум».

Про це повідомили сьогодні, 20 серпня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів