Львів’янин Тарас Міщук виборов бронзову медаль чемпіонату світу з веслування (відео, оновлено)

17:24 22 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sportobzor.com.ua

Наш земляк здобув у суботу в Мілані нагороду першості планети спільно з Дмитром Янчуком із Хмельницька на дистанції 500 метрів.

Про це повідомили сьогодні, 21 серпня, на сторінці Національного олімпійського комітету України в інтернет-мережі «Facebook». Натомість в інформаційній агенції УНІАН розповіли в суботу:

«У Мілані (Італія) завершився фінальний заїзд на 500 метрів серед каноїстів у рамках чемпіонату світу з веслування, де українці Дмитро Янчук та Тарас Міщук завоювали бронзові медалі, повідомляє офіційний сайт змагань. Наші спортсмени показали на фініші результат одна хвилина 42,759 секунди.

Причому українці лише 0,724 секунди програли переможцям змагань Павлу Петрову і Михайлу Павлову з Росії. Друге місце на рахунку дуету Віктора Глазунова й Вінсента Сломінскі з Польщі.

Це єдиний вид програми в суботу, де українці завоювали медалі. В інших видах програми наші спортсмени виступили у фіналі невдало.

Зокрема, у змаганнях каноїстів-одиночників у чоловіків на дистанції 200 метрів Юрій Чебан фінішував на останньому дев’ятому місці.

Чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное проходить в Мілані з 19 по 23 серпня».

Про це повідомили сьогодні, 21 серпня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів