Львівський стадіон буде наразі основним для «Шахтаря» в чемпіонаті й Кубку країни

12:40 12 січня 2017 р.

Гендиректор донецького футбольного клубу Сергій Палкін повідомив: «У чемпіонаті і Кубку України основним стадіоном «Шахтаря» до кінця сезону залишиться «Арена Львів».

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів в інтерв'ю телеканалу «Футбол 1»: «Ми подали заявку на проведення матчів у Харкові в УЄФА. Ми не можемо один поєдинок грати в одному місці, а наступний – в іншому. УЄФА не дозволить. Якщо вони вже дозволяють нам на цій стадії грати в Харкові – то вже все, там і будемо грати. Євроматчі будуть в Харкові, а по іншим поєдинкам ми будемо дивитися».

Гендиректор донецького футбольного клубу  також повідомив: «А ось в чемпіонаті і Кубку України основним стадіоном «Шахтаря» до кінця сезону залишиться «Арена Львів». Однак не виключено, що кілька поєдинків відбудеться в інших містах. Зокрема, в Харкові та Запоріжжі. А ось щодо наступного сезону, то «гірники» не приховують своїх бажань: воліють всі матчі проводити на ОСК «Металіст». Зараз восени «Шахтар» провів там дві зустрічі – з «Динамо» і «Карпатами» - і залишився задоволеним і рівнем організації, і вболівальницькою підтримкою».

Сергій Палкін також зазначив: «На даному етапі ми заточені на Харків і хочемо по максимуму завантажити його нашими іграми. Ми для цього будемо докладати максимум зусиль. Ми вже зрозуміли для себе за всі ігри, що там проводили, що стадіон практично завжди наповнений. Я впевнений, що якщо ми будемо грати там матчі чемпіонату України, то менше 10 000 на матчах не буде ніколи. А сьогодні для поєдинку УПЛ зібрати хоча б по 8000 вже вважається серйозним показником. У минулому році у нас середній показник по лізі доходив до 1000 чоловік за гру. Це найменший показник, напевно, за всю історію чемпіонатів України».

Інтерв’ю Сергія Палкіна опублікували сьогодні, 12 січня, на сайті телеканалу «Футбол 1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів