Львівські волейболісти перемогли в своєму першому єврокубківському матчі

14:20 8 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kazhany.lviv.ua

Волейбольний клуб «Барком-Кажани» впорався зі сербською «Войводіною» в поєдинку 1/32 фіналу Кубка Європейської конфедерації волейболу

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 8 грудня, що вчора львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» провів перший у своїй історії матч у рамках розіграшу єврокубка. Він приймав у Палаці спорту «Галичина» 1/32 фіналу Кубка Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ) сербську «Войводіною» з міста Нові Сад і, за чисельної та активної уболівальницької аудиторії, здобув впевнену перемогу з рахунком 3:1 (20:25, 25:20, 25:14, 25:22).

Найрезультативнiшим в українській команді був діагональний Володимир Тевкун – 24 очки (два ейси й п’ять блокiв) та догравальник Владислав Богатирьов – 22 очки (п’ять ейсiв та один блок). У сербiв варто виокремити діагонального Петара Премовича, який здобув 17 очок. Матч-вiдповiдь відбудеться 21 грудня в Сербiї.

Про це повідомили сьогодні, 8 грудня, на сайті управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів