Львівські лучники перемогли на міжнародному турнірі

12:30 9 грудня 2016 р.

«Золоті леви» Соломія Трапезнікова, Ярослав Мокринський та Юрій Гавелко встановили новий рекорд турніру «24 години».

Львівські лучники впевнено виступили на 24-годинному міжнародному турнірі зі стрільби з лука в польському місті Радзіміні, в якому взяли участь 29 команд дивізіону «олімпійський лук» та 19 – дивізіону «блочний лук». До складу кожної з них входили по три або чотири спортсмени.

За форматом змагань, один із членів команди стріляв на дистанції 18 метрів та набирав залікові очки для своєї команди. Відповідно, поки один представник команди змагався – інші мали право відпочивати. Відтак, перемагала команда, яка упродовж однієї доби покаже найкращу влучність при відстрілі 24 сетів по 30 пострілів у кожному.

Збірна команда львівських лучників «Золоті леви», до складу якої входили Соломія Трапезнікова, Ярослав Мокринський та Юрій Гавелко, стали переможцями командних змагань у дивізіоні «олімпійський лук» з новим рекордом 24-годинного турніру. Збірна команда львівських лучників «Сільвер та компанія», яку сформували представники спортивного клубу Львівського національного медичного університету Сергій Атаманенко, Олег Півень та Богдан Кіщак, перемогла у дивізіоні «блочний лук» також із новим рекордом турніру.

При цьому Ярослав Мокринський виборов друге місце в особистій першості у чоловіків, а Соломія Трапезнікова з відривом у дев’ять очок виборола перше місце серед жінок в дивізіоні «олімпійський лук», натомість Марію Школьну названо першою у дивізіоні «блочний лук». Про це повідомили сьогодні, 9 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів