Львівські «Карпати» прийматимуть «Маріуполь»

10:15 18 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

У суботу, 18 листопада, о 17:00 на стадіоні «Україна» у Львові розпочнеться матч 16-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги.

В інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли про його сьогоднішній матч:

«У суботу, 18 листопада, «Карпати» на «Україні» прийматимуть ФК «Маріуполь». Стартовий свисток Анатолія Абдули пролунає о 17:00. Ця гра стане передостанньою домашньою у цьому році для «зелено-білих».

На рідний стадіон львів’яни повертаються після тритижневої паузи. Востаннє «Карпати» приймали суперника вдома наприкінці жовтня – тоді команда Сергія Зайцева зіграла внічию 1:1 з київським «Динамо».

Після серії невдач і поєдинків без перемог «леви» суттєво покращили статистику, а заодно і настрій вболівальникам. «Карпати» переконливо виглядали у Кропивницькому і Києві (де грали матч зі «Сталлю»), але вдовольнилися нічиїми. Хорошу гру львів’яни продемонстрували і в матчі з віце-чемпіоном «Динамо» – знову нічия. Разом з тим, «зелено-білі» зуміли перемогти на виїзді «Ворсклу».

Продовжуючи тему нічийних результатів, варто звернути увагу на те, що в останніх десяти матчах, які відбулися після зустрічі першого кола з «Маріуполем», «Карпати» сім разів ділили очки з суперниками. При цьому, п’ять поєдинків закінчилися «нулями».

Присутні власні серії і у «Маріуполя», хоча ще менш приємні. Приазовці святкували перемогу востаннє ще у середині вересня. У наступних шести матчах нічиї чергувалися з поразками. Примітно, що посеред сезону у маріупольців змінився головний тренер. Під керівництвом Олександра Бабича, знаного за роботою у «Чорноморці», «Маріуполь» ще не вигравав.

«Маріуполь» володіє чудовим арсеналом виконавців і досвідчений тренерський штаб (до якого, до речі, входить екс-карпатівець Юрій Беньо) на чолі з Бабичем налаштований змінити невтішну статистику. У попередньому турі приазовці поступилися «Шахтарю», а ще раніше дали бій «Чорноморцю» в Одесі (0:0). У розпорядженні Бабича напередодні вояжу до Львова загалом оптимальний склад, за виключенням дискваліфікованого сенегальця Роже Гоміса. Варто зауважити, що за маріупольців виступають екс-футболісти «Карпат»: Денис Кожанов, Євген Неплях, Ігор Тищенко та Сергій Рудика.  

У матчі першого кола карпатівці зазнали поразки у Маріуполі з рахунком 0:3 і налаштовані взяти реванш. На жаль, застосовані санкції не дозволять львівським вболівальникам підтримати своїх улюбленців безпосередньо на стадіоні – матч пройде за порожніх трибун. 

18 листопада. Прем'єр-ліга. Матч 16-го туру. Львів. Стадіон «Україна» «Карпати» – «Маріуполь». Початок – 17:00. 

Арбітр – Анатолій Абдула (Харків). Асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград) Четвертий арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький). Делегат ФФУ – Віктор Наскалов (Мукачево, Закарпатська обл.)

Спостерігач арбітражу – Олександр Шамич (Київ).

Дискваліфікація: Роже Гоміс («Маріуполь»).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Підківка, Лобай, Нестеров, Федецький, Мірошніченко, Голодюк, Худоб’як, Гуцуляк, Мякушко, Карраскаль, Гладкий.

«Маріуполь»: Худжамов, Неплях, Яворський, Білий, Тищенко, Мишньов, Танковський, Насонов, Кісіль, Кожанов, Фомін.

Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів