Краща спортсменка Львівщини отримала три нагороди

17:10 16 червня 2017 р.

Фото до новини

Анастасії Возняк вручили почесну відзнаку, власну марку та грошову премію від спонсора.

У презентаційній залі Національного університету «Львівська політехніка» відзначили кращу спортсменку Львівщини за підсумками спортивного квітня 2017 року – майстра спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики Анастасію Возняк, а також її тренера Олену Єресько. Анастасія Возняк отримала почесну відзнаку, власну марку та грошову премію від спонсора концерну «Хлібпром». 

Окрім цього у Львові розміщено бігборд із зображенням найкращої спортсменки Львівщини за підсумками квітня 2017 року Анастасії Возняк. Цього почесного титулу одна з кращих представниць художньої гімнастики Львівщини, вихованка львівської КДЮСШ «Здоров'я» (ФСТ «Динамо»), студентка столичного училища фізичної культури удостоєна завдяки здобутим медалям на етапах Кубка світу з художньої гімнастики.

Зокрема, 21-22 квітня 2017 року у Ташкенті відбувся черговий етап Кубка світу з художньої гімнастики, за підсумками якого національна збірна команда України, до складу якої входить львів’янка Анастасія Возняк, здобула дві нагороди у фіналах в групових вправах: «срібло» у вправі з двома скакалками і трьома м’ячами та «бронзу» у вправі з п’ятьма обручами. Про це повідомили сьогодні, 16 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів