Кличко нокаутував Пулєва (відео нокаута)

08:35 16 листопада 2014 р.

Фото до новини

У ніч проти неділі 16 листопада 2014 року український боксер 38-річний Володир Кличко (зріст 198 см) відзначив черговою перемогою у німецькому Гамбурзі 18-річчя свого першого у професійній кар’єрі поєдинку, проведеного тут ще 16 листопада 1996-го.


Чемпіон світу за версіями WBA, IBF та WBO у своєму 66-му бою здолав нокаутом непереможного досі болгарина 33-річного Кубрата Пулєва (за кличкою "Кобра"), котрий усі 20 своїх поєдинків виграв, 11 разів відправивши суперників у нокаут. Володимир Кличко нокаутував Кубрата Пулєва в 5-му раунді. Перед цим болгарин опинявся двічі в нокдауні. Таким чином Володимир Кличко переміг загалом у 65-ти боях (52 – нокаутом) і програв лише тричі.

З Пулєвим (його зріст 194 см) Кличко мав зустрітися ще 6 вересня, однак бій перенесли через те, що на одному з тренувань чемпіон травмував лівий біцепс. Тоді болгарський претендент у щирості слів українця засумнівався. "Пулєв може говорити що завгодно, - прокоментував ці закиди Володимир. – Думаю, він на моєму місці теж не ризикував би. Дискомфорт я відчув під час спарингів, котрі проводив протягом останніх двох тижнів напередодні бою. Спершу терпів, але щоразу ставало гірше, і я зрозумів, що самотужки з проблемою не впораюся".

Для Пулєва поєдинок був першою в кар’єрі нагодою здобути чемпіонський пояс. На професійному рингу Кубрат виступає п’ять років і володіє поясом інтерконтинентального чемпіона за версією IBF. Найважчою стала зустріч Пулєва з американцем Тоні Томпсоном у серпні 2013-го. Її Пулєв виграв за очками, тоді як Кличко Томпсона в обох боях нокаутував. Інших спільних суперників майбутні опоненти не мали.

Але нещодавно Пулєв зустрічався з до того часу непереможним представником промоутерської компанії К2 Олександром Устиновим з Білорусі. Кубрат виграв цей бій, відправивши суперника на поміст рингу в 11-му раунді. А до того, у травні 2012-го Пулєв став першим бійцем, кому вдалося нокаутувати колись дуже перспективного українця Олександра Дмитренка.

Володимир Кличко залишається непереможним більше 10-ти років - з 10 квітня 2004-го - з того часу, як у Лас-Веґасі його відправив у глибокий нокаут в п’ятому раунді американець Лаймон Брюстер.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів