Ініціатор дискваліфікації «Арени Львів» – уже не перший віце-глава ФФУ

15:48 13 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: rgfootball.net

Все-таки написав заяву про звільнення за власним бажанням «у зв´язку із станом здоров’я».

«Інтерфакс-Україна» цитує 13 листопада вже колишнього відсьогодні першого віце-президента Федерації футболу України Сергія Стороженка: «Я написав заяву про звільнення за власним бажанням у зв’язку із станом здоров’я». За його словами, цю заяву вже задоволено.

«Інтерфакс-Україна» також нагадує, що раніше недовіру віце-президентові висловили декілька регіональних федерацій, зокрема, Києва. Відтак члени Виконкому ФФУ звернулися до президента Анатолія Конькова включити до порядку денного найближчого Конгресу ФФУ питання про недовіру Стороженку.

Серед причин – некоректні публічні заяви першого віце-президента ФФУ на адресу УЄФА та CAS у зв’язку з рішенням про договірний матч «Металіст» – «Карпати». А також – його «повна професійна безпорадність перед загрозою проведення харківського матчу за участю збірної України без глядачів».

Як інформував «ЩЛ» у публікаціях «ФФУ просила (!?) FIFA дискваліфікувати «Арену Львів» та «Лист безграмотного Стороженка до ФІФА (переклад), в якому він розширив Другу світову війну до 1946-го (!?) року», цей футбольний функціонер пропонував Міжнародній федерації футболу покарати львівський стадіон за ті «заборони», які вже зникли зі сайту FARE. Повідомляв також «ЩЛ» про те, що прокуратура зареєструвала звернення генерального директора футбольного клубу «Карпати» Ігоря Дедишина з проханням розслідувати цю пропозицію першого віце-президента ФФУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів