Двох борців зі Львова позбавлено олімпійських ліцензій

00:30 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: bug.org.ua

Допінг-проби чемпіонки світу 2015 року зі жіночої боротьби зі Львова Оксани Гергель (58 кг) і борців Андрія Квятковського (65 кг) зі Львова та Алена Засеєва (125 кг) з Харкова дали позитивний результат на мельдоній.

Допінг-проби, які зафіксували невелику концентрацію мельдонію в організмі спортсменів, були взяті в рамках олімпійських кваліфікаційних турнірів. Всього на вживанні мельдонію попалися сім борців – троє з України, по одному з Білорусі, Польщі, Монголії та Киргизії.

Таким чином, результати українських борців були анульовані, а Міжнародна федерація, в свою чергу, прийняла рішення про перерозподіл ліцензій. У підсумку Україну на Олімпійських іграх 2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) представлятимуть дев’ятеро борців: киянин Жан Беленюк (85 кг), харків’янин Дмитро Тимченко (98 кг) і долинянин Олександр Чернецький (130 кг) – в греко-римській боротьбі, хмельничанинПавло Олійник (97 кг) і донеччанин  Олександр Хоцянівський (125 кг) – у вільній боротьбі; львів’янки Юлія Хавалджи-Благиня (53 кг), Юлія Ткач-Остапчук (63 кг) та Алла Черкасова (75 кг) і донеччанка Аліна Стадник-Махиня (69 кг) – в жіночій боротьбі. Про це повідомили 12 травня в інформаційній агенції Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів