Дітям у селах Львівщини придбають спортивну форму та інвентар

15:30 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На реалізацію програми «Сільський спорт» буде скеровано два мільйони гривень.

«Для дітей з сільської місцевості придбають спортивну форму та інвентар: розпочалася реалізація програми «Сільський спорт», – повідомили сьогодні, 26 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«У Львівській області розпочалися заходи з реалізації обласної програми «Сільський спорт», яка спрямована на покращення розвитку масового фізкультурно-спортивного руху в сільській місцевості Львівської області. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

За її словами на реалізацію Програми в 2016 році буде скеровано два мільйони  гривень. «За ці кошти передбачається придбати для усіх сільських та селищних рад Львівської області спортивну форму: футбольну, волейбольну, гандбольну – за вибором, – розповіла Оксана Вацеба. – Або ж можна буде купити спортивний інвентар: столи для настільного тенісу, м’ячі, тенісні ракетки, сітки для футбольних воріт, для гри у волейбол чи баскетбол, комплекти для гри в бадмінтон».

Нагадаємо, що голова Львівської обласної державної адміністрації підписав відповідне розпорядження «Про виділення коштів» за № 247/0/5-16».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів